De blog van Little Green Box

Altijd toegewijd aan u

we can do it

Naast de historische keuzes voor 2, 4 en 6 personen die veel gezinnen in België hebben verblijd, bieden wij nu een ruimere keuze aan boxen voor 1, 3 of 5 personen.

Vanaf 1 februari 2023 kunt u elke week een 1, 2, 3, 4, 5 en 6 persoonsbox bestellen, voor 2, 3 of 4 maaltijden per week 🍾

Het eerste goede voornemen voor 2023 is om door te gaan met waar we in 2022 mee bezig waren, namelijk u een steeds breder assortiment van onze producten en diensten aanbieden en uw groene doosje voortdurend verbeteren.

Sinds meer dan 5 jaar heeft Little Green Box het tot zijn missie gemaakt om u de enige gecertificeerde biologische, lokale, seizoensgebonden en bijna zero waste maaltijdbox in België aan te bieden.

💪

Al meer dan 3 jaar gaan we door vele opeenvolgende crises met u en onze producenten:

  • De pandemie en haar verschillende beperkingen;

 

  • De overstromingen hebben grote gevolgen gehad voor Wallonië, en met name voor de infrastructuur en de oogst van onze tuinders en producenten;

 

  • De oorlog in Oekraïne;

 

  • Stijgende energieprijzen en de inflatie die daar onvermijdelijk op volgt.

 

In het najaar van 2020 hebben wij onze prijzen verlaagd om de toegankelijkheid van onze producten te waarborgen en niet te profiteren van de beperking door de geldende sanitaire maatregelen.

Even transparant is dat we sinds 2021 vier aanzienlijke prijsstijgingen hebben gehad.
Aangezien een eerlijke vergoeding voor onze producenten centraal staat in ons project, hebben wij gedurende deze hele periode nooit onderhandeld over hun aankoopprijs en zijn onze prijzen ongewijzigd gebleven. We hebben onze belofte aan u tot het einde gehouden.

In deze context willen wij ons dagelijks engagement tegenover de producenten voortzetten en u dezelfde kwaliteit van producten aanbieden die ons tot nu toe succesvol heeft gemaakt.

Om dit te bereiken zullen wij onze prijzen vanaf eind januari 2023 met gemiddeld 2,2 euro per plaat verhogen.
We weten wat deze extra inzet voor u betekent.
We maken ons aanbod ook flexibeler, zodat u uw budget nog beter kunt beheren en zo dicht mogelijk bij uw behoeften kunt blijven.

We hadden kunnen besluiten om op goedkopere buitenlandse producten over te stappen, om op de kwantiteit van onze producten te bezuinigen, maar we hebben nooit aan kwaliteit ingeboet. Wij zijn ervan overtuigd dat dit het verschil maakt.

Wij zullen de waarden die de onze zijn en het werk van onze producenten en partners die wij u elke week rond een goede maaltijd aanbieden, compromisloos verdedigen.

😋

Het hele Little Green Box team is gemobiliseerd om u de beste service te bieden en dankt u voor uw steun, uw loyaliteit en wenst met heel zijn hart deze nieuwe uitdaging aan uw zijde aan te gaan!

💚

Laten we de wereld veranderen, één maaltijdbox per keer.

 

Nieuwe prijslijsten :